Het regelen van de alimentatie is alles behalve makkelijk. Wat is nou het juiste bedrag? Wat hebben de kinderen nodig? Heeft mijn ex recht op partneralimentatie? Kan de alimentatie verlaagd worden? Er kunnen heel wat vragen op je af komen. Goed advies is dan zeker welkom en daarvoor kun je altijd bij ons terecht. Wij helpen je graag verder op weg, geven je gratis advies en beantwoorden je vragen!

Vragen?

Zit je met een vraag over de alimentatie? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan onze juridische medewerkers. Wij beantwoorden je vragen, bekijken samen met jouw de situatie en geven je advies waar je mee verder kan. Als het nodig is en als jij dat wil, kunnen we je ook in contact brengen met een goede advocaat of mediator bij jou in de buurt die je kan helpen om alles goed te regelen.

Neem je contact met ons op dan is dit altijd gratis en vrijblijvend. Wij zullen geen kosten in rekening brengen voor het advies dat wij je geven. Daarnaast zullen wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat

Aanvraagformulier

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op de aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,6
Klanten vertellen

1036 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"